Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Solbjerg Idrætsforening
Kærgårdsvej 4
8355 Solbjerg

CVR: 19934217

Tlf.: +45 20 41 17 77
Email: sifsamlersolbjerg@gmail.com

Betaling / Priser

Solbjerg IF modtager betaling med gældende kreditkort. Pengene trækkes fra dit kreditkort umiddelbart efter din bestilling. Alle beløb er i DKK og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer. Vi forbeholder os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke

Afhentning / levering af varer

Varerne kan købes/forudbestilles i en begrænset periode her på webshoppen frem til og med søndag den 6. december 2020.

Alle varer, der købes her på webshoppen, udleveres i SportsCaféen (for enden af den lange gang mellem hallen og svømmehallen). Afhentningstidspunkt meddeles pr. mail.

Varerne kan, mod betaling, leveres til din hjemadresse i Solbjergs skoledistrikt. Levering betales på forhånd og går ubeskåret til Facilitetsudvidelse.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen. Reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten meddeles til:

SIFSamlerSolbjerg@gmail.com

hvorefter returnering aftales. Der modtages ikke varer sendt pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af registreringsnr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag du;

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på SIFSamlerSolbjerg@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Returneringsmåde aftales pr. mail.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

Returnering

Returnering aftales skriftligt via mail til SIFSamlerSolbjerg@gmail.com. 

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevne, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten, såfremt vi har modtaget den beskadigede vare. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt på vores Solbjerg-if.dk, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: SIFSamlerSolbjerg@gmail.com