Årets Siffer 2022

På afdelingernes årsmøde blev Årets Siffer 2022 kåret: Christian Damgaard Hansen

ALLE frivillige har fortjent en kæmpe hånd 👏 for deres store engagement og arbejdsindsats for vores idrætsforening. Alle de børn og voksne der hver uge er aktive med mange forskellige sportsgrene kan kun lade sig gøre fordi der er frivillige kræfter bagved.

Indstilling til Årets siffer
"Fodbold vil gerne indstille Christian Damgaard Hansen for sit ekstraordinære arbejde i både Håndboldafdelingen som træner og tidl. bestyrelsesmedlem og i fodbold.
I Fodboldafdelingen har han med stort engagement og en misundelsesværdig pædagogik, fået fodboldglæden frem, hos vores alleryngste fodboldspillere. Han har faciliteret et nyt og succesrigt fodboldkoncept for de mindste 3 årgange, hvor han engagerer både forældre og børn. Han har medvirket til flere omgange af grillhygge for 3 store fodboldårgange, hvilket skaber klubfølelse, sammenhold, samt lokal kendskab for os der er tilknyttet holdene. Derudover har han bidraget med meget praktisk arbejde i klubben.
Christian formår at tænke i de store linier ift. klubfodbolden. Et eksempel herpå er hans hjælpetrænere som han tager ind i 11-12 års alderen. Giver dem ansvar, succesoplevelser og mod på selv at overtage trænergerningen. Dette kan blive en stor gevinst for klubben.
Derfor skal der fra fodbold lyde et kæmpe tak for Christians ekstraordinære indsats for vores klub. Vi håber han vil blive hædret som Årets siffer"

Årets Siffer - Prisen kåres på Årsmødet

Hvert år til Årsmødet kårer vi den frivillige i Solbjerg IF der har ydet en særlig og ekstraordinær indsats. Se kriterierne og tidligere modtagere af prisen nedenfor. Vi ønsker med prisen af fremhæve den store indsats frivillige ledere, træner, instruktører og andre ildsjæle gør for vores idrætsforening. Uden dem - ingen aktiviteter. Indstillingerne sendes til kristinehornum@hotmail.com senest d. 17 februar 2022

Kriterier for Indstilling af "Årets Siffer"