Årets Siffer

Årets Siffer- Prisen kåres på Årsmødet

Hvert år til Årsmødet kårer vi den frivillige i Solbjerg IF der har ydet en særlig og ekstraordinær indsats. Se kriterierne og tidligere modtagere af prisen nedenfor. 

Vi ønsker med prisen af fremhæve den store indsats frivillige ledere, træner, instruktører og andre ildsjæle gør for vores idrætsforening. Uden dem - ingen aktiviteter. 

Indstillingerne sendes til kristinehornum@hotmail.com senest d. 4 marts 

_________________

Kriterier for Indstilling af "Årets Siffer"

Diplomet skal tilfalde en person i Solbjerg Idræts forening der ved sin væremåde og sine handlinger gør en ekstraordinær indsats i arbejdet med børn, unge og ældre, og som er med til at hjælpe det frivillige foreningsliv i Solbjerg Idrætsforening.

Personen indstilles af afdelingerne, eller af enkeltpersoner til Forretningsudvalget og overrækkes i forbindelse med Årsmøde i marts måned. 

___________________

 

Årets Siffer 2018 er tildelt Troels Ennemark Hoiriis

Han er en utrolig venlig og udadvendt person som har en stor del af æren for at Solbjerg IF MTB og Cykelklub og specielt Børne afdelingen er blevet til sådan en god og spændene klub som den er i dag.

Han er limen som holder klubben sammen og her i vinterhalvåret hvor det er svært at tage sig sammen til at komme ud og cykle i skoven, står han hver onsdag kl 19. og er klar uanset om det er solskind eller det sner og regner.

Han har altid tid til en cykelsnak og hjælper gerne hvis medlemmerne har et problem med deres cykel. Endvidere har han også designet vores smarte cykeltøj, som der bliver lagt mærke til, når vi er ude og køre. Der bliver også startet et nyt begynderhold op, der begynder i april måned.

Sidst og ikke mindst, er han primus motor på Solbjerg Bike Park, hvor han organiserer nærmest alt. Troels bruger meget tid og resourcer på klubben og derfor syntes jeg at han skal være Årets Siffer 2018.

 Årets Siffer får overrakt prisen af Stig Tøfting

Tidligere modtager

2017: Christian Schreiber 

2016: Anne Marie Pedersen, Svømning

2015: Æresmedlem: Børge Bøtkjær - Håndbold

2015: Anne Pind - Svømning

2014: Birthe Friis Hansen - Gymnastik

2013: Ib Broholt - Cafe

2012: Mogens Lindskrog - FU

2011: Ib Broholt - Badminton

2010: Troels Balskilde - Løbeklub

2009: Berit Skifte - Gymnastik

2009: Årets initiativtager: Lotte Balskilde - Gymnastik

2008: Helle Jespersen - Søsport

2005: Børge Bøtkær - Håndbold

2004: Vibeke Aggerholm - FU

2003: Inga Fast - Gymnastik

2002: Lone Johansen - FU

2001: Tove og Lars Petersen

2000: Lone Johansen - FU