Nyheder

Kom til Årsmøde i en af Solbjerg IF's afdelinger med hyggelig fællesspsining og snak på kryds og tværs efter Årsmøderne.

Læs mere

KOM SOM DU ER eller GIV DEN GAS SOM DIN FAVORIT GRAND PRIX STJERNE VI HÅBER AT SE ALLE SOLBJERGS DEJLIGE DAMER, UNG SOM GAMMEL, HØJ SOM LAV TIL EN HYGGELIG DAG OG AFTEN.

Læs mere

Vi lukker igen i 2019 dørerne op for et bag af en damefrokost lørdag d. 26 oktober 2019 kl. 1300 Kom og mød andre skønne kvinder til en dejlig dag hvor

Læs mere

Nu kommer eSport til Solbjerg og du eller dit barn kan komme til at game med de andre i et sjovt og opbyggende fælleskab!

Læs mere

VI HOLDER FESTLIG FASTELAVNSFEST - SÅ KOM UDKLÆDT OG GIV TØNDEN EN ORDENTLIGT SLAG.  LØRDAG D. 2. MARTS KL. 13-16 I SOLBJERGHALLEN BEMÆRK: DER KAN IKKE KØBES BILLET PÅ DAGEN ELLER VED INDGANGEN.

Læs mere

Gourmiddag og MallingKro er nye skiltesponsorer i Solbjerg hallen

Læs mere

For at kunne tilmelde dig hold i Solbjerg IF i 2019 skal du allerførst betale Klubmedlemsskab på kr. 95. Dette gøres kun 1 gang - uanset hvor mange afdelinger du er aktiv i.

Læs mere

Er du nysgerrig for at finde ud af, hvad det er Solbjerg IF vil med en ny hal og hvordan det skal forløbe, så læs med her

Læs mere

Vi kender det fra lydbøger der streames i flæng. Nu sætter Sportscafeen ansigt på oplæseren og vi holder læseklub.

Læs mere

Hvis ikke alle kan komme til Herning - kan Herning komme til Solbjerg! Kom og hep på dit favorithold - vi holder storskærmsaften

Læs mere