Fritidspas

i solbjerg if kan du naturligvis bruge fritidspasset

Med et fritidspas kan børn og unge fra økonomiske trængte familier få betalt kontingent i en forening på op til 1.000 kr. om året.
Aarhus Kommune ønsker med fritidspasset, at give flere børn og unge mellem 3 og 17 år lige mulighed for at deltage aktivt i foreningslivet.

Fritidspasset kan bruges til mange forskellige foreningsaktiviteter. I Solbjerg IF kan det være f. eks. svømning, fodbold, håndbold, MTB, Kajak, Tennis, Esport gymnastik eller noget helt andet.  Alle vores tilbud kan du se her på hjemmesiden under afdelinger.   

Tilbuddet gælder ikke private fritidsudbydere såsom Fitness.dk  og rideskoler.

Hvem kan få et fritidspas?

For at få et fritidspas må husstandens samlede indtægter ikke overstige 192.714 kr. om året. Det svarer til 90% økonomisk friplads i et pasnings- eller fritidstilbud. Som tommelfingerregel er fritidspasordningen primært til enlige forsørgere. De præcise rammer for tildeling af fritidspas er beskrevet nedenfor. 

Hvordan får man et fritidspas?

Hvis man har modtaget et fritidspas til ét af sine børn, kan man også få det til sine andre børn i alderen 3 til 17 år. I så fald kontaktes Sport & Fritid som beskrevet ovenfor. 

Hvordan bruger jeg mit fritidspas i Solbjerg Idrætsforening?

Kontakt Formanden for den aktivitet/hold du gerne vil have dit barn på (dit barn skal have en profil i Solbjerg IF for at kunne blive tilmeldt et hold).  Han/hun vil skrive dit barn på holdet, hvis det er muligt. Derefter aftaler I hvornår og hvor fritidspasset skal udfyldes.  Du kan se kontaktoplysninger på  fomanden for hver enkelt idræt her på siden. 

Husk at få fritidspasset tilbage igen. Hvis der er penge tilbage, kan dit barn bruge resten til en anden aktivitet.