Denne side indeholder oplysninger om hvordan du som medlem i Solbjerg IF skal forholde dig til Corona virus. Vi opdatere løbende denne side med nyheder der vedrører forhold i foreningen.

Opdateret: 13. maj 2020 kl. 22.00 med nye oplysninger.

Gradvis opstart af aktiviteter

DGI og DIF tilpasser anbefalingerne til idrætsforeningerne. Fremover lyder budskabet, at udendørs idræt uden kropskontakt godt kan afholdes, når det sker inden for rammerne af de generelle krav og anbefalinger, som sundhedsmyndighederne og regeringen har offentliggjort på coronasmitte.dk.

Overhold krav og anbefalinger
For DGI og DIF er det helt afgørende, at de generelle krav og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne overholdes. Det indebærer blandt andet:

Vi har herunder samlet en liste over aktiviteter der kan gennemføres. Klik på aktivitetsoverskriften for at læse de enkelte tiltag og forholdsregler.

Ingen aktiviteter

Vi har modtaget nye vejleder fra Danmarks Cykle Union, der præcisere hvordan vi skal tolke myndighedernes retningslinjer. Det betyder at vi nu kan starte op for træning i begrænset omfang. Det er en dag vi alle har ventet på i lang tid. Vi har vurderet at voksenholdene ligger inden for rammerne af de vejledninger vi har modtaget.

Af samme grund kan vi desværre stadig ikke starte børneholdet. Der er ganske enkelt for mange børn til det kan lade sig gøre. Dette vil sandsynligvis ændre sig til fase 3 d. 8. juni, hvor deltager loft forhøjes til 30-50 personer. Vi må holde ud lidt endnu, på trods af vi savner jeres børn utrolig meget!

Ovenstående betyder at Motion 1, Sporhundene og Torsdagstøserne starter, allerede fra næste uge.

Corona betyder dog at ikke alt er tilbage ved det normale. Der er en række krav der skal overholdes. Dem skal du læse inden du tilmelder dig. De findes her: https://mtb.solbjerg-if.dk/corona-info/

Støv cyklen af, pump dækkene og hold øje med Facebook gruppen for ture! Vi ses på sporet!

Bestyrelsen i Solbjerg IF MTB

Ingen aktiviteter

Desværre er der ingen kajak instruktion.

Bemærk nye tider:

• Storjollesejlads er flyttet til onsdag kl. 17
  • Optimistjolle er flyttet til torsdag kl. 17

Kære tennisspillere

Tennisopstart 2020 er lidt anderledes end ellers. Normalt vil vi åbne tennissæsonen med standerhejsning, men det er ikke muligt da covid-19 sætter nogle begrænsninger.

Uanset fortsatte restriktioner i forhold til udendørs sportsaktiviteter, har vi nu fået grønt lys til at spille tennis. Der vil blive ophængt vejledninger for retningslinjer og der er både engangshandsker og sprit i klubhuset.

Hjemmesiden Solbjerg-if er med nyt design og under fanen ”Tennis” er der ligeledes ændringer i opsætning. Det er her du søger informationer, melder dig ind og booker baner.
Er der oplysninger der mangler, noget der kan gøres bedre, gode ideer vil jeg meget gerne have en tilbagemelding, så siden kan være så god og informativ som muligt.

Tilmelding er nu åben, så sørg for at få dig meldt ind, så sæsonen kan udnyttes fuldt ud.
Husk at foreningsmedlemsskab 2020 er en forudsætning for at kunne tilmelde sig.

Da vi selv sørger for baneklargøring, vedligehold og øvrig drift, er der mulighed for at melde sig som aktiv deltager til denne indsats. Det er ikke et krav.
Målet er at lave nogle mindre teams, som er selvkørende og derfor en opfordring til at melde sig til et af holdene under punkterne fra K – O for områder på tennisanlægget.

Banerne er klar. Nettene er sat op og vi vil kunne spille både single og double.

Det er desværre endnu ikke muligt at starte mandagstræningen op fra kl. 18 til 20, men det vil blive igangsat så snart antallet ift. forsamlingsforbuddet sættes op.

Vi satser på at holde et socialt arrangement ved tennisanlægget snarest muligt efter yderligere åbning ift Covid-19

OBS – OBS – OBS:
Del gerne denne mail med andre, der gerne vil i gang med sportsaktiviteter denne sommer. Det er med at få gang i tennis så. Husk at det altid er muligt at aftale en prøvetime inden indmeldelse, hvis man er usikker på om tennis er det rette valg

Mange hilsner

På vegne af bestyrelsen
Dorte, Formand

Vi løber igen 🏃‍♂️🏃‍♀️🙌😉🕺💃

Vi mødes på fodboldbanen bag hallen v/ solbaren.

Vi løber i grupper med max 10 løbere med afstand.

Opvarmning på fodboldbanerne, hvor vi respekterer alle gældende regler.

Mødetidspunkter mandag og torsdag VIGTIGT ‼️

Kl 19.00 Ønsker at løbe 7,5 km rute udenfor Solbjerg eller mere.

Kl 19.15 Ønkser at løbe max 5 km i Solbjerg

Vi løbes ved 🏃‍♂️🏃‍♀️

Spinning laver pop-up spinning udendørs. Hold øje med facebook gruppen for mere info.

Solbjerg Spinning på Facebook

Spørgsmål og svar

Vi har samlet en række spørgsmål og svar herunder. Klik på de enkelte spørgsmål for at folde svaret ud.

Det er op til de enkelte afdelingers bestyrelser at afgøre, om der kompenseres eller ej.

Anbefalingen er i øjeblikket at man ikke mødes i store grupper for at træne. Hvis man påtænker at træne med andre er det vigtigt at

• det foregår udenfor
  • der ikke er flere end 10 deltagere
  • der er 1 meters afstand til øvrige deltagere

Nej.

Sportscafeen er lukket og lejes ikke ud mens Corona virus står på.

Bike Parken må gerne benyttes, dog anbefaler vi at man udviser gensidig hensyn og aftaler indbyrdes således der kun er husstandsmedlemmer på banen.

Det er tilladt at bruge søsportens faciliteter, som enkeltperson eller med husstandsmedlemmer.

Det er tilladt at bruge græsarealer, tennisbaner og udendørs træningsudstyr. Vær dog opmærksom på at det ikke er muligt at klæde om eller bade i foreningens faciliteter.

Vi kan ikke anbefale at man mødes med andre for at træne.

Ja.

Svømmehallen er helt lukket ned. Følg status i listen øverst på denne side.

Ja.

Udendørs aktiviteter er så småt ved at åbne. Dog gælder de generelle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne stadig. Det betyder at man ikke må være mere end 10 deltagere og der skal være minimum 1 meters afstand til øvrige deltagere. Du kan se i listen øverst på denne side hvilke aktiviter der er åbnet.