Budgetforhandlingerne for Århus Kommunes budget 2022 startede mandag d. 20 sep. med et forligsmøde hvor partierne blev præsentret for Borgmester Jakob Bundsgaards (S) udspil.  Derefter gik de resterende forhandlinger igang torsdag d. 23 sep. blandt partierne. Århus Kommune har haft historisk lav bevågenhed på idrætsfaciliteter gennem årene og det viser sig nu i et gigantisk efterslæb på faciliteter i hele kommunen. 

Vi var selvfølgelig på pletten og serverede lækre SIF-kager til de fremmødte politikere og embedsmænd, så beslutningen om nye faciliteter i Solbjerg måske gik lidt nemmere :-)   

Forslaget til støtte af Solbjergs nye idrætsfaciliteter på 13,5 mill var stillet af Konservative Folkeparti med støtte fra Venstre og løsgænger Dorthe Borgkvist. Vi var selvfølgelig meget spændte om vi ville blive tilgodeset. Fredag vågnede vi op til en virkelig god nyhed om at 4 projekter er tildelt en bevilling på tilsammen 24 mill kr. 

I skrivende stund krydser vi stadigt fingrer når Sport og Fritid, Århus Kommune og Idrætssamvirke, skal kvalificere vores projekt og dele bevillingen op i 4 portioner.   

Vi håber selvfølgelig Solbjergs behov for nye og tidssvarende faciliteter for 13,5 mill kr. bliver hørt!

Vi afventer en afgørelse og krydser alt det vi har, for et flot resulstat til Solbjerg! 

Opdatering December 2021:

VI FIK TILSAGN OM KR. 7 MIO FRA AARHUS KOMMUNE!!

Herunder: Facilitetsudvalget på besøg på rådhuset med lækre kager