Vi er en projektgruppe på fire ildsjæle, som arbejder på at afdække problemstillingen omkring de pressede idræts faciliteter i Solbjerg. Som du måske har set, har vi spurgt jer borgere ind hvilke ønsker I har til nye idrætsfaciliteter. Det vigtigste for os er, at få en løsning som gavner hele byen – ung som gammel, gymnast eller håndboldspiller, kaffetørstig eller legesyg. Solbjerg IF favner mange aktiviteter og vores fornemmeste opgave er at samle byens borgere.  Som du ser i vores logo rummer vi både traditionelle sportsgrene, nye tendenser, og samler også byen til damefrokost, fastelavnsfest med mere. Dette vil vi gerne kunne fortsætte med, men som det er nu rammer vi gang på gang ind i begrænsninger forsaget af pladsmangel.

Solbjerg vokser med syvmileskridt disse år, og vi skal råbt politikkerne op, så vores faciliteter kan følge med. Vi vil fremadrettet holde jer opdateret på vores arbejde, og mon ikke vi får brug for jeres hjælp undervejs i processen.

Har du lyst til at bidrage med viden eller kompetencer kan vi kontaktes på haltoisolbjerg@gmail.com

 

Hilsen facilitetsudvalget – Anni, Birthe, Kristine og Stence

Stence Louise Ravn
Frivillig

Birthe Friis Hansen
Frivillig

Er med i projektgruppen fordi jeg kan se at Solbjerg har brug for mere kapacitet på facilitetssiden for at kunne tilbyde aktiviteter til alle borgere, der ønsker at være aktive i indendørs idræt. Desuden står jeg som medlem af bestyrelsen i Solbjerg IF Gymnastik ofte med udfordringen, at vi ikke har plads til alle, der ønsker at gå på vores hold.

Kristine Hornum
Frivillig

Anni Frandsen
Frivillig