Se aktuel status for de enkelte aktiviteter her

Jfr. regeringens pressemøde d. 16 dec. 2020, indstilles alle aktiviteter fra torsdag d. 17. dec.

Alle aktiviteter i Solbjerg IF MTB er suspenderet til og med mandag d. 4 januar 2021.

Solbjerg IF Svømning indstiller alle hold fra og med Onsdag 9/12-2020 og resten af sæsonen 2020.

Ingen aktiviteter

Jfr. regeringens pressemøde d. 7 dec. 2020, indstilles alle aktiviteter fra onsdag d. 9. dec.

Alle afdelingers indendørs aktiviteter er lukket igen. Følg med i pressemeddelelserne fra regeringen og her på siden, for at følge med i hvordan og hvornår de indendørs aktiviteter åbner igen.

Denne side indeholder oplysninger om hvordan du som medlem i Solbjerg IF skal forholde dig til Corona virus. Vi opdaterer løbende denne side med nyheder, der vedrører forhold i foreningen.

Opdateret: 16. december 2020 kl. 12.00 med nye oplysninger.

Gradvis opstart af aktiviteter

DGI og DIF tilpasser anbefalingerne til idrætsforeningerne. Fremover lyder budskabet, at udendørs idræt uden kropskontakt godt kan afholdes, når det sker inden for rammerne af de generelle krav og anbefalinger, som sundhedsmyndighederne og regeringen har offentliggjort på coronasmitte.dk.

Overhold krav og anbefalinger
For DGI og DIF er det helt afgørende, at de generelle krav og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne overholdes. Det indebærer blandt andet:

Vi har herunder samlet en liste over aktiviteter der kan gennemføres. Klik på aktivitetsoverskriften for at læse de enkelte tiltag og forholdsregler.

Spørgsmål og svar

Vi har samlet en række spørgsmål og svar herunder. Klik på de enkelte spørgsmål for at folde svaret ud.

Det er op til de enkelte afdelingers bestyrelser at afgøre, om der kompenseres eller ej.

Anbefalingen er i øjeblikket at man ikke mødes i store grupper for at træne. Hvis man påtænker at træne med andre er det vigtigt at

• det foregår udenfor
  • der ikke er flere end 10 deltagere
  • der er 1 meters afstand til øvrige deltagere

Nej.

Sportscafeen er lukket og lejes ikke ud mens Corona virus står på.

Bike Parken må gerne benyttes, dog anbefaler vi at man udviser gensidig hensyn og aftaler indbyrdes således der kun er husstandsmedlemmer på banen.

Det er tilladt at bruge søsportens faciliteter, som enkeltperson eller med husstandsmedlemmer.

Det er tilladt at bruge græsarealer, tennisbaner og udendørs træningsudstyr. Vær dog opmærksom på at det ikke er muligt at klæde om eller bade i foreningens faciliteter.

Vi kan ikke anbefale at man mødes med andre for at træne.

Ja.

Svømmehallen er helt lukket ned. Følg status i listen øverst på denne side.

Ja.

Dog gælder de generelle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne stadig. Det betyder at man ikke må være mere end 10 deltagere og der skal være minimum 1 meters afstand til øvrige deltagere. Du kan se i listen øverst på denne side hvilke aktiviter der er åbnet.