Se aktuel status for de enkelte aktiviteter her

Solbjeg If - Fodbold følger Fodboldens Corona-regler fra DBU.

Pr. 22. marts 2021 skal I være særligt opmærksomme på følgende forhold:

• Forsamlingsloftet på 50 personer gælder både for træning og kamp. I de 50 personer tæller trænere, dommere og udskiftere også med.
  • Tilskuere er ikke tilladt til hverken træning, kampe eller stævner. Muligheden for at være op til 50 personer til stede gælder alene personer, som er en aktiv del af aktiviteten, herunder udøvere, trænere mv. Det gælder dermed ikke tilskuere.
  • Forsamlingsloftet på 50 personer gælder kun for den organiserede foreningsidræt.
  • Der gælder en undtagelse fra forsamlingsforbuddet for personer, der er til stede i kraft af et arbejdsforhold (læs uddybning af dette i FAQ via linket nedenfor). Dette gælder kun ansatte, der har en kontrakt og får en månedlig løn samt kan fremvise en lønseddel. Dette gælder ikke personer, der kun oppebærer godtgørelse. Derfor er denne undtagelse fx ikke gældende for breddedommere, de fleste breddetrænere mv.
  • Al indendørs idræt og foreningsaktivitet skal holdes lukket.
  • Der opfordres til omklædning hjemme. Omklædningsrum, toiletter og opbevaringsskure kan holdes åbne for kortvarig brug, men ikke for anden ophold (vær også opmærksom på arealkravet om 7,5 kvadratmeter pr. person disse steder). Hurtig omklædning er tilladt under hensyntagen til kvadratmeterkravet. At tage bad i omklædningsrum er ikke tilladt.
  • Klubhuse skal fortsat holdes lukket.

Jfr. regeringens pressemøde d. 16 dec. 2020, indstilles alle aktiviteter fra torsdag d. 17. dec.

Alle aktiviteter i Solbjerg IF MTB kører normalt.

Solbjerg IF Svømning glæder sig til at byde velkommen til efterårs sæsonen i svømmehallen

Efterårs sæsonen 2021 løber fra 16/8 til 11/12

Sejlads hver torsdag kl 17:00

Voksen kajak har aldrig været lukket.

Junior Kajak starter op som sædvanligt... måske lidt senere opstart.

Kajakkursus starter lidt senere end normalt.

Roer har aldrig været lukket.

Læs mere her

Vi passer stadig på hinanden og møder ikke op ved sygdom

Der er åbnet for træning igen. Der skal holdes min. 2m afstand. Der løbes i mindre grupper.

Jfr. regeringens pressemøde d. 7 dec. 2020, indstilles alle aktiviteter fra onsdag d. 9. dec.

Igen fuld damp på alle aktiviteter

Fra 1. september 2020 er der ingen særlige corona-restriktioner for idræt.

Al idræt kunne genstarte 21. maj 2021, og 1. september bortfaldt de sidste af de restriktioner, der har været for idræt.

De særlige retningslinjer, der har været for idræt, er ophævet og erstattes af sundhedsmyndighedernes generelle anbefalinger om smitteforebyggende adfærd mv.

Tjek Sundhedsstyrelsens generelle råd om smitteforebyggelse

Tjek Kulturministeriets site "Kulturlivet under covid-19"