Se aktuel status for de enkelte aktiviteter her

Solbjeg If - Fodbold følger Fodboldens Corona-regler fra DBU.

Pr. 22. marts 2021 skal I være særligt opmærksomme på følgende forhold:

• Forsamlingsloftet på 50 personer gælder både for træning og kamp. I de 50 personer tæller trænere, dommere og udskiftere også med.
  • Tilskuere er ikke tilladt til hverken træning, kampe eller stævner. Muligheden for at være op til 50 personer til stede gælder alene personer, som er en aktiv del af aktiviteten, herunder udøvere, trænere mv. Det gælder dermed ikke tilskuere.
  • Forsamlingsloftet på 50 personer gælder kun for den organiserede foreningsidræt.
  • Der gælder en undtagelse fra forsamlingsforbuddet for personer, der er til stede i kraft af et arbejdsforhold (læs uddybning af dette i FAQ via linket nedenfor). Dette gælder kun ansatte, der har en kontrakt og får en månedlig løn samt kan fremvise en lønseddel. Dette gælder ikke personer, der kun oppebærer godtgørelse. Derfor er denne undtagelse fx ikke gældende for breddedommere, de fleste breddetrænere mv.
  • Al indendørs idræt og foreningsaktivitet skal holdes lukket.
  • Der opfordres til omklædning hjemme. Omklædningsrum, toiletter og opbevaringsskure kan holdes åbne for kortvarig brug, men ikke for anden ophold (vær også opmærksom på arealkravet om 7,5 kvadratmeter pr. person disse steder). Hurtig omklædning er tilladt under hensyntagen til kvadratmeterkravet. At tage bad i omklædningsrum er ikke tilladt.
  • Klubhuse skal fortsat holdes lukket.

Jfr. regeringens pressemøde d. 16 dec. 2020, indstilles alle aktiviteter fra torsdag d. 17. dec.

Alle aktiviteter i Solbjerg IF MTB kører normalt.

Solbjerg IF Svømning glæder sig til at byde velkommen til efterårs sæsonen i svømmehallen

Efterårs sæsonen 2021 løber fra 16/8 til 11/12

Sejlads hver torsdag kl 17:00

Voksen kajak har aldrig været lukket.

Junior Kajak starter op som sædvanligt... måske lidt senere opstart.

Kajakkursus starter lidt senere end normalt.

Roer har aldrig været lukket.

Læs mere her

Vi passer stadig på hinanden og møder ikke op ved sygdom

Der er åbnet for træning igen. Der skal holdes min. 2m afstand. Der løbes i mindre grupper.

Jfr. regeringens pressemøde d. 7 dec. 2020, indstilles alle aktiviteter fra onsdag d. 9. dec.

Alle afdelingers indendørs aktiviteter er lukket igen. Følg med i pressemeddelelserne fra regeringen og her på siden, for at følge med i hvordan og hvornår de indendørs aktiviteter åbner igen.

Denne side indeholder oplysninger om hvordan du som medlem i Solbjerg IF skal forholde dig til Corona virus. Vi opdaterer løbende denne side med nyheder, der vedrører forhold i foreningen.

Opdateret: 16. december 2020 kl. 12.00 med nye oplysninger.

Gradvis opstart af aktiviteter

DGI og DIF tilpasser anbefalingerne til idrætsforeningerne. Fremover lyder budskabet, at udendørs idræt uden kropskontakt godt kan afholdes, når det sker inden for rammerne af de generelle krav og anbefalinger, som sundhedsmyndighederne og regeringen har offentliggjort på coronasmitte.dk.

Overhold krav og anbefalinger
For DGI og DIF er det helt afgørende, at de generelle krav og anbefalinger fra sundhedsmyndighederne overholdes. Det indebærer blandt andet:

Vi har herunder samlet en liste over aktiviteter der kan gennemføres. Klik på aktivitetsoverskriften for at læse de enkelte tiltag og forholdsregler.

Spørgsmål og svar

Vi har samlet en række spørgsmål og svar herunder. Klik på de enkelte spørgsmål for at folde svaret ud.

Det er op til de enkelte afdelingers bestyrelser at afgøre, om der kompenseres eller ej.

Anbefalingen er i øjeblikket at man ikke mødes i store grupper for at træne. Hvis man påtænker at træne med andre er det vigtigt at

• det foregår udenfor
  • der ikke er flere end 10 deltagere
  • der er 1 meters afstand til øvrige deltagere

Nej.

Sportscafeen er lukket og lejes ikke ud mens Corona virus står på.

Bike Parken må gerne benyttes, dog anbefaler vi at man udviser gensidig hensyn og aftaler indbyrdes således der kun er husstandsmedlemmer på banen.

Det er tilladt at bruge søsportens faciliteter, som enkeltperson eller med husstandsmedlemmer.

Det er tilladt at bruge græsarealer, tennisbaner og udendørs træningsudstyr. Vær dog opmærksom på at det ikke er muligt at klæde om eller bade i foreningens faciliteter.

Vi kan ikke anbefale at man mødes med andre for at træne.

Ja.

Svømmehallen er helt lukket ned. Følg status i listen øverst på denne side.

Ja.

Dog gælder de generelle retningslinjer fra sundhedsmyndighederne stadig. Det betyder at man ikke må være mere end 10 deltagere og der skal være minimum 1 meters afstand til øvrige deltagere. Du kan se i listen øverst på denne side hvilke aktiviter der er åbnet.