Søsportens nyheder

Kom ned til Søsporten mellem kl 11 og 16 søndag den 11. juni. Der vil være hygge, kaffe og kage og mulighed for at prøve en kajak. Sejle en jolle eller sejle med en rutineret sejler. Se vores hyggelige klubhus og de nye slæbesteder.

Læs mere

Ved bestyrelsesmødet fredag den 2. juni, kunne vi konstatere at Leander Dreyer og Kirsten Gasbjerg har forladt bestyrerelsen. Vi besluttede at fortsætte bestyrelsen med kun 3 medlemmer (Ashok, Bo og Jens). Jens Pilemand Ottesen overtager formandsposten og bestyresesmedlemmer har udvidede beslutningskompetencer. Aktivitetsniveauet vil i særlig grad afhænge af søsportens medlemmer, da bestyrelsen ikke har overskud til til at arrangere aktiviteter udover de "obligatoriske" bestyrelsesopgaver. Derfor opfordres alle søsportens medlemmer til at tage initiativ og arrangere aktiviteter. Hvis du har lyst til at være med i bestyrelsen, så skriv til mig på formand.solbjerg.sosport@gmail.com

Læs mere

Vi anbefaler at du er 9 år når du begynder. Men du kan også sagtens være ældre. Vi har også Laser og Feva joller til teenagere og voksne.

Læs mere

Lørdag den 1. april 2017 kl 12. Kaffe og kage

Læs mere

På lørdag afholdes DM i 5 km åbent vand svømning på Solbjerg Sø.

Læs mere