Solbjerg IF MTB tur til Harzen 2017

Tag til Harzen med Solbjerg IF MTB i den skønne natur med fede MTB oplevelser, som Harzen kan tilbyde. Harzen er for alle som elsker MTB sporten og ejer en hæderlig MTB der kan klare terrænet. Harzen byder på fede singletracks samt opkørsler.

Dato: d. 31 august til d. 3 september. 

Tag til Harzen med Solbjerg IF MTB i den skønne natur med fede MTB oplevelser, som Harzen kan tilbyde. Harzen er for alle som elsker MTB sporten og ejer en hæderlig MTB der kan klare terrænet. Harzen byder på fede singletracks samt opkørsler.

Pris
Prisen er 2399kr pr. næse inklusiv morgenbuffet og aftenbuffet. Endvidere er alle MTB Harzen’s MTB-faciliteter inkluderet i prisen så som cykelvask og cykelopbevaring samt danske guide(r) i 4 dage.

Transport
Udgifter til transport kommer ved siden af, men det finder vi ud af når vi ved hvem der skal med. Der vil selvfølgelig være samkørsel.

Danske guider
Hos MTB Harzen er det store mål, at give vores gæster den bedste oplevelse uanset deres niveau. Den bedste oplevelse gives ikke kun på de fede spor og i baren om aftenen. Vi tilbyder jeres egen danske guide. Som udgangspunkt er der tit og ofte også andre grupper i weekenderne, som det er muligt at køre sammen med, hvis niveauet i gruppen ikke passer 1 enkelt deltager eller 2.

NB! Tit og ofte aftales det for hold til hold mht til guider. Rigtig mange grupper tager afsted på grund af det sociale aspekt og dermed har de kun brug for 1 guide. 

Specifikationer om turen

  • 3x overnatning
  • 3x stor morgenbuffet og aftenbuffet
  • Danske guide(r) i 4 dage
  • MTB venlig hotel i Altenau
  • Tilmelding igennem Sportstiming via link som bliver oprettet efterfølgende.
  • Hotellet er udstyret med aflåst garage/kælder, værksted og cykelvask og teknikebane.
  • Overnatning i delt 2, 3 eller 4-mandsværelse (299 kr ekstra for enkeltmandsværelse)
  • Stor køleskab på hotellet med øl og sodavand til gode priser. Betaling ved afrejse.

Køreturen til Harzen tager omkring 6 timer fra Solbjerg afhængig af trafikken omkring Hamborg.

Turene i Harzen er mellem 20-70 kilometer i bjergene. De længere ture kører igennem en lokal by, hvor det er muligt at nyde en frokost. Alle turene er hjemmelavet og samtidig er ruterne også fyldt med en masse singletracks, hvor de offentlige MTB ruter i Harzen primært er grusveje.

Turene bringer dig rundt omkring i de mest cykelvenlige dele af Harzen med massere af bjerge, bikeparks samt nogle rigtige fede singletracks og seje opkørsler.

Hotellet i Altenau er udstyret med aflåst garage/kælder med alarm til cyklerne samt faciliteter til rengøring af cykler og cykeltøj endvidere en del værktøj til reparationer. Hotellet har 1, 2, 3 og 4-mandsværelser med velfungerende wifi. Hver dag serverers der en sportsvenlig morgenbuffet og aftenbuffet, hvis ønsket.

Program
Et typisk program starter torsdag kl 13 og slutter igen søndag kl 12. Det betyder 2 halve dage på cyklen og 2 hele dage, hvor vi kører 40-70 km. Morgenmad serveres fra kl. 7-9 og aftensmad kl 18.30. Turene starter 9.30-10 og slutter typisk igen mellem 15-17.

Se mere her: https://mtbharzen.com/produkt/grupperejse-4-dage/

Tilmelding
Der er bindende tilmelding, hvor man betaler et depositum inden 31 marts, og resten af turen skal betales senest d. 31 juli 2017.

Link til betaling af Depositum og sidste betaling:
http://solbjerg-if.dk/afdelinger/mountainbike/tilmelding/

OBS:
Dette er en tur for Solbjerg IF MTB, så hvis man skal med kræver det at man er tilmeldt Solbjerg IF MTB