Nyheder

Den 26. august omdannes Nationalparken Mols Bjerge af 60+ere til træningssted. Tag din nabo med - alle er velkomne

Læs mere

Med hjælp fra fonden har vi tilskud til anskaffelse af to nye Air-Track til vores gymnaster

Læs mere

Så er der kræs til redskabsbanen. Bestyrelsen har besluttet at supplere vores to nye airtracks med en One4Gym og en spot trainer

Læs mere

Fantastisk støtte modtaget fra Nordea Fonden - vi har nu indkøbt 2 nye SuperTracks som alle vore hold kan få glæde af

Læs mere

Kom og hør hvad Bestyrelsen i Gymnastik/Spinning/Outdoor arbejder med og giv dit besyv til hvad vi skal arbejde med i 2016.

Læs mere

Mød op til en festlig og flot afslutning på vores vintersæson 2015/2016 når vi den 12. marts 2016 fylder Solbjerg-hallen med glade børn der viser hvad de har lært

Læs mere

Vi glæder os til på lørdag den 17. oktober

Læs mere

Hylke UGF og Riis Tebstrup IF afholder GYMNASTIKSKOLE i Efterårsferien 2015 og DU kan komme med

Læs mere

For første gang arrangerer Solbjerg IF's Gymnastik-afdeling gymnastikskole i Solbjerghallen i Vinterferien i samarbejde med DGI.

Læs mere

Velkommen til en ny sæson. At gå til gymnastik, eller sende sine børn, handler ikke kun om at man synes det er sundt at få sig rørt – eller rart at få passet sit barn en times tid!! Det handler i høj grad også om kvalitetssamvær med andre med samme interesse, glæde, spontanitet og, sidst men ikke mindst, engagement. Husk derfor på at det også er din forening, at du kan være aktiv i bestyrelsen, som instruktør, eller med praktiske opgaver. Bestyrelsen er altid åben for nye ideer. Har du èn, så kontakt èn af os. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du mener der er andet, som bør komme med på bestyrelsesmøderne.

Læs mere

Kig på Holdene og se hvilket hold der passer dig eller dit barn. Vi udvider tilbuddene indenfor Dans, så også de yngste kan være med. Kom og dans med!

Læs mere