HUSK at betale Foreningsmedlemsskab for 2019 før du kan tilmelde dig hold i 2019

Hold i Gymnastik

Husk at betale Foreningsmedlemsskab 2019 før tilmelding til hold kan ske. Hvis Foreningsmedlemsskabet ikke er betalt, kan man ikke tilmelde sig hold og får beskeden at man ikke har adgang. Har du ikke før været medlem i Solbjerg IF, oprettes en ny profil automatisk når du betaler Foreningsmedlemsskabet.

På siden FAQ kan du finde en oversigt over svar på hyppigt stillede spørgsmål, som opstår i forbindelse med tilmelding/sæsonstart.

Har du spørgsmål til holdene, er du velkommen til at kontakte instruktøren eller sende bestyrelsen en mail på gymnastikisolbjerg@gmail.com.

Ikke medlem?

Har du ikke tidligere været medlem af Solbjerg IF, skal du starte med at oprette en profil ved at betale for et årligt Foreningsmedlemsskab. Klik på knappen herunder, for at starte dit medlemskab.
Bliv medlem.