Hold i Gymnastik

Husk at betale Foreningsmedlemsskab 2019 før tilmelding til hold kan ske. Hvis Foreningsmedlemsskabet ikke er betalt, kan man ikke tilmelde sig hold og får beskeden at man ikke har adgang. Har du ikke før været medlem i Solbjerg IF, oprettes en ny profil automatisk når du betaler Foreningsmedlemsskabet.

På siden FAQ kan du finde en oversigt over svar på hyppigt stillede spørgsmål, som opstår i forbindelse med tilmelding/sæsonstart.

Du kan læse holdenes målbeskrivelser, som giver en rød tråd mellem de forskellige hold.
Har du yderligere spørgsmål til holdene, er du velkommen til at kontakte instruktøren eller sende bestyrelsen en mail på gymnastikisolbjerg@gmail.com.

Tilmeldingen åbnede søndag den 23. juni 2019 og mange hold er allerede fyldt op.

Ikke medlem?

Har du ikke tidligere været medlem af Solbjerg IF, skal du starte med at oprette en profil ved at betale for et årligt Foreningsmedlemsskab. Klik på knappen herunder, for at starte dit medlemskab.
Bliv medlem.