Tilmelding til sæson 2019/2020 åbner søndag den 23. juni 2019 kl. 10.00

For Instruktører

Har du lyst til at blive instruktør - eller hjælpeinstruktør i Gymnastik/Spinning/Outdoor hører vi gerne fra dig. Kan du noget spændende og vil du undervise andre, ja så er vi interesserede :-) Vi tilbyder skattefri omkostningsgodtgørelse, kørselsgodtgørelse m.m. og mulighed for at komme på kursus indenfor DGI og DGF. Hos os er der altid plads til nye initiativer og vi prøver gerne din idé af med hold af kortere eller længere varighed.

Læs mere

Skal dit hold med til DGI's Forårsstævner er det en god idé allerede nu at sætte kryds i kalenderen. Se nedenfor hvornår dit holds aldersgruppe kan komme til Forårsstævne i 2016.

Læs mere

Vi har brug for dig ! Vi mangler p.t. en instruktør til vores puslinge hold. Holdet er for de 3-4 årige, der første gang skal prøve at gå til gymnastik selv. Holdet er på 25 børn og der vil blive stillet en hjælpeinstruktør til rådighed. Holdet ligger torsdag fra kl. 16.00-17.00.

Læs mere

Savner du ideer til nye måder at bruge redskaberne på, nye træningsmetoder eller trænger du bare til at få nye input, så tag på kursus.

Læs mere