bObles Event

Kom til BObles Event med Solbjerg IF Gymnastik i samarbejde med GymDanmark og BObles Danmark

Tag dit barn under armen og mød op til et uforpligtende arrangement fyldt med glæde, bevægelse og samvær med dit barn. Få 45 minutters kvalitetstræning og god inspiration til, hvordan bevægelse kan bidrage til dit barns motoriske udvikling.

Severina Sørensen og Tine Roed fra Solbjerg IF Gymnastik vil være til stede, så tag fat i dem og få en snak om, hvordan I kan fortsætte træningen på et hold i foreningen.

Alle med børn i alderen 3 mdr.-3 år er velkomne, så giv lige de andre forældre fra vuggestuen, dagplejen eller børnehaven og bed dem sikre sig en billet.

Har du selv en bObles Donut kan du tage den med under armen sammen med dit barn. Du skal blot sikre dig en billet nedenfor - den er helt gratis :-)

Har du IKKE en bObles Donut, så kan du ved at købe en billet inkl. donut sikre dig en donut, som du kan tage med hjem efter eventet.

Kl. 9.30 - 10.15 for aldersgruppen 3 - 12 mdr - Køb billet her:

Kl. 10.30 - 11.15 for aldersgruppen 1 - 3 år - køb billet her:

Du behøver ikke være medlem af Solbjerg IF for at deltage i dette arrangement.

OBS! Der er et begænset antal pladser.