Pay & Play

Du skal have betalt SIFs "Foreningsmedlemskab 2019" for at kunne booke Pay&Play. Tilmeld dig her.

Du kan se ledige banetider i kalenderen nedenfor. Er der en tid der passer dig, så klik på tiden, log dig ind og vælg bane. Herefter noteres i kommentarfeltet navnet på din(e) medspiller(e). Vi skal bruge dette til statistikker og indberetninger.

Betaling sker med Dankort. Banen er booket, når betaling er registreret.

Klassebadminton - tag klassen med i hallen på fredage kl. 19-21 for kun 300 kr. Send en e-mail til formand@solbjerg-badminton.dk som vil sørge for at booke banerne. Bane 1 fra kl. 20-21 er dog undtaget, da den er lejet ud til en fast banelejer.

Hallen er lukket i skolernes ferie og på helligdage.

Ikke medlem?
Har du ikke tidligere været medlem af Solbjerg IF, skal du starte med at oprette en profil ved at betale for et årligt Foreningsmedlemsskab. Klik på knappen herunder, for at starte dit medlemskab.