Klubmesterskaber 2019 SIF Badminton (1)

Solbjerg IF Badminton afholdte det årlige klubmesterskab søndag den 2. juni med 24 deltagere fra ungdomsafdelingen. Det er som altid super hyggeligt både for spillere og forældre. Vi håber at se endnu flere til næste år - vi savner især vores U9- og U11-spillere til sådan en hyggelig afslutning på badmintonsæsonen - håber vi ses næste år:-)

U9/U11 double: 1) Jonas Holst-Hvitved og Emilie Simonnæs Laursen 2) Laurits Bloch Rasmussen og Oscar Holst-Hvitved

U9/U11 Single: 1) Jonas Holst-Hvitved 2) Emilie Simonnæs Laursen 3) Oscar Holst-Hvitved og Laurits Bloch Rasmussen

U13 double: 1) Rasmus Pagh Almtoft og Bertil Bloch Rasmussen 2) Thomas Rainnie Ølund og Shervin Rafeian

U13 single: 1) Rasmus Pagh Almtoft 2) Gustav Dysterdich

U15 Single: 1) Jakob Rainnie Ølund og 2) Emil Lindberg Hansen 3) Lukas Lundoff Madsen og Marius Simonnæs Laursen

U15 double: 1) Jakob Rainnie Ølund og Emil Lindberg Hansen 2) Lasse Westergaard og Marius Simonnæs Laursen

Årets ungdomsspiller 2019: Marius Simonnæs Laursen flankeret af sine trænere, Anders Lyngsø Christiansen og Melanie Ryom.

Holdledere 2018/19: Peter Laursen, Charlotte Lindberg Hansen, Christine Almtoft, Søren Ring, Per Nielsen og Søren Nielsen (de to sidstnævnte er ikke med på billedet)