Årets Siffer

Årets Siffer 2017 er tildelt Christian Schreiber

Christian Har forvendlet Lundbjergvang klublokaler fra en ruin til et lille slot med nye omklædningsrum, varmeinstallationer, lofter, el, køkken, terasse, brandtrappe og et helt nyt klublokale. Hans store engagement har drevet en stor proces og med særlig stor hjælp fra senior holdet og Old boys spillere i Solbjerg If Fodbold, der har givet en hånd med.

Christian har også lagt mange timer i alle de øvrige funktioner i fodboldafdelingen da han er træner for U11 og lidt for U8. Han stiller op til opkridtning og andre gøre mål i klubben. Samtidig er det lykkedes ham at blive far til dreng nr. 3 i rækken og sikrer dermed også nye fremtidige spillere til klubben ;-)

Christian er dermed valgt blandt de indstillede til prisen Årets Siffer.

Indstilling af "Årets Siffer"

Diplomet skal tilfalde en person i Solbjerg Idræts forening der ved sin væremåde og sine handlinger gør en ekstra ordinær indsats i arbejdet med børn, unge og ældre, og som er med til at hjælpe det frivillige foreningsliv i Solbjerg Idrætsforening.

Personen indstilles af afdelingerne, eller af enkeltpersoner til Forretningsudvalget og overrækkes i forbindelse med Årsmøde i marts måned.

Tidligere modtager

2016: Anne Marie Pedersen