Klubmedlemsskab

Solbjerg IF er en bred forening med afdelinger der tilbyder træning, dygtiggørelse og sjov indenfor 8 forskellige sportsgrene. Klubmedlemsskabet på kr. 95 opkræves direkte af Hovedforeningen og giver efter betaling adgang til at kunne tilmelde sig træning i en af afdelingerne.

Solbjerg IF er en Paraply-forening med 8 afdelinger der tilbyder træning, dygtiggørelse og sjov indenfor hver sin sportsgren:

For at kunne drive en så alsidig forening betaler hvert medlem årligt et Klubmedlemsskab (pt. kr. 95 pr. år) som bl.a. går til Uddannelse og Kurser til Trænere og Instruktører samt til Forsikringer til alle vore medlemmer, som dækker uanset hvilken sportsgren man dyrker.

For at kunne tilmelde sig aktiviteter i en eller flere af afdelingerne og dermed være dækket af forsikringen er det en forudsætning at Klubmedlemsskabet er betalt først.

Klubmedlemsskabet følger kalenderåret og betales ved første tilmelding til et hold i et nyt kalenderår (1/1-31/12).

Betaling af Klubmedlemsskab for 2017 foregår her: Klubmedlemsskab 2017