Klub Frivillig d. 20 januar 2018

Nu sætter vi fokus på frivilligheden blandt Solbjergs mange foreninger. Lær hvordan du tiltrækker flere frivillige - kom til foredrag og workshop med Lasse Pedersen fra Skævinge IF. De fik Kulturministeriets pris på 100.000kr. for deres bedste ide....

Hermed inviteres repræsentanter fra Solbjergs mange bestyrelser og forretningsudvalg til spændende foredrag og workshop.

Hvordan organiserer vi bedst de frivillige kræfter, så ressourcerne udnyttes optimalt?
Hvordan får vi uddelegeret nogle af vores arbejdsopgaver i foreningen?
Hvordan gør vi op med Tordenskjolds soldater?

Hvis du har har stillet dig selv bare et af ovenstående spørgsmål, så er dette arrangement meget relevant for dig.

Derfor har vi inviteret Lasse Pedersen til Solbjerg, som er initiativtageren til ”Klub Frivillig” i IF Skjold Skævinge, der tilbage i 2012 vandt både DM i foreningsudvikling ved DGI og Kulturministerens Idrætspris på 100.000 kr. for at have udviklet en succesfuld metode til at tiltrække frivillige til foreninger.

Lørdag d. 20.1.2018 kl. 10.00 – 14.00 i Solbjerg Fritidscenter

Arrangementet er gratis, men der er tilmelding.

Billet printes på www.solbjerg-if.dk/afdelinger/klub-frivillig-foredrag-og-workshop/

Vi glæder os til at se vores lokale ildsjæle fra alle bestyrelser og udvalg til et arrangement med fokus på frivillighed og en debat om, hvordan vi i Solbjerg kan samarbejde bedre om vores frivillige kræfter.

Arrangør er Solbjerg Fællesråd og Solbjerg IF i samarbejde med medlemmer i den frivillige samarbejdsgruppe Fællesskab uden Grænser