Hold i Bliv medlem

Skal du tilmeldes hold i 2018 skal du først betale for Klubmedlemsskab i 2018.

For 2018 koster Klubmedlemsskabet kr. 95,- som betales før den første tilmelding til et hold/en aktivitet i en af afdelingerne i Solbjerg IF. Klubmedlemsskabet betales kun 1 gang pr. år uanset hvor mange afdelinger du er aktiv i.

Klik her for nærmere info om Klubmedlemsskabet, Klubmedlemsskab.

Du opretter en profil ved at klikke på Klubmedlemsskab 2018 og udfylde det med alle dine oplysninger. Se en trin-for-trin vejledning her

Vær opmærksom på at det er den udøvendes kontaktoplysninger vi har brug for - også selvom det er et barn på 4 år. Mor eller far på 32 kan IKKE tilmeldes et hold for 4-årige :-)

Du betaler Klubmedlemsskabet ved at klikke her, logge dig på og betale med en af de mulige korttyper.

Ikke medlem?

Har du ikke tidligere været medlem af Solbjerg IF, skal du starte med at oprette en profil ved at betale Klubmedlemsskab. Klik på knappen herunder, for at starte dit medlemskab.
Bliv medlem.