Sæsonstart 13. august 2018. Der er allerede åbnet op for tilmelding.

Pay & Play - Motion & Åben svømmehal

Pay & Play (PP) – betal pr. gang

Du kan tilmelde dig vores motion hold, samt åben svømmehal (Lørdag 14-16) som Pay & play.

Vælg frit mellem hold mærket med PP, hvornår og hvor meget du vil svømme. Der sættes et valgfrit beløb ind på idrætsforeningen konto via hjemmesiden og man reserverer et tidspunkt - der er PP hold tirsdag, onsdag og lørdag.

Motion:

Voksen 35 kr

Åben svømmehal lørdag:

Voksen/Barn 30 kr

Familie (Gælder forældre + børn i husstanden) 60 kr

_______________________________

Find ugen, dagen og holdet du ønsker at tilmelde dig i kalenderen nedenfor & klik på holdet. Herefter åbner et pop-up vindue hvor du logge dig ind og booke dig på holdet.

Det er kun Pay & Play hold der vises på denne side.

Klik her for at se de hyppigst stillede spørgsmål vedrørende Klippekort og Pay&Play-hold

Ikke medlem?
Du skal være medlem af hovedforeningen før du kan foretage en booking. Hvis du ikke er medlem endnu kan du let blive det. Klik på knappen herunder for at starte dit medlemskab.
Bliv medlem.