Vi har lukket ned for spinning da idrætsanlægget skal energioptimeres. God sommer. Ses vi til efterårssæsonen?

Priser og medlemsskab

Medlemskab/priser.

1 års medlemsskab koster kr. 95,00
Medlemsskabet kan ikke overdrages til andre og refunderes ikke.
Medlemsskab skal købes før du ”tanker op”.
Medlemskabet skal fornyes hvert år.

Fælles månedsmedlemskab:

I samarbejde med Solbjerg Fitness kan vore voksne medlemmer ved køb af et Fælles månedsmedlemskab gennem Solbjerg Fitness have fri adgang til træning i Solbjerg IF´s Spinning afdeling, samt udvalgte gymnastikhold. Du kan se hvilke ved at gå til fanen gymnastik/klippekort. Du kan vælge mellem de hold der er skraverede.

Priserne er følgende:
Pr. time = kr. 30,00

Fri træning pr./måned = kr. 175,00

Klippekort fra den gamle hjemmeside er erstattet af Kontobetaling – Tank op med kort. Princippet er det samme: Du betaler penge ind (Tanker op) på din konto i foreningen og kan derefter bruge dem til betaling af hold der oprettes med mulighed for kontobetaling.

Du kan ’Tanke op’ ved at logge på din profil (øverste højre hjørne på solbjerg-if.dk) og klikke på Økonomi. Herefter vælges Tank op under Kontobetaling og et valgfrit beløb på min. 30 kr. kan indsættes på din konto. Du kan til enhver tid se, hvor mange penge du har stående på din konto ved at vælge Kontokort under din profil.

Du kan tanke op med følgende kort:

Tilmelding til hold med Kontobetaling foregår ved at klikke på kalenderen under Tilmelding og klikke på det hold på den dag man ønsker at tilmelde sig. Et pop-up vindue åbnes og du kan herefter klikke på book.

Tilmelding/afmelding
1. Der kan tilmeldes helt op til hold start
2. Medlemmer skal framelde senest 3 timer før holdstart, for at få pengene retur.
3. Instruktørerne skal afmelde 3 timer før holdstart
4. Der kan tilmeldes 14 dage frem i tiden