SÅ ER INSTRUKTØRERNE KLAR TIL NY SÆSON. KOM OG VÆR MED OG FÅ SVED PÅ PANDEN

Booking

Find ugen, dagen og holdet du ønsker at tilmelde dig et spinning-hold i kalenderen nedenfor og klik på holdet. Herefter åbner et pop-up vindue hvor du kan logge dig ind og booke dig på holdet.

Det er KUN spinning-hold der vises på denne side.

Timen kører med lange intervaller og der vil være få pauser. Der vil være stående og siddende kørsel, tempo/kadence, "jump" på lige vej, accelerationer/spurter med let moderat intensitet. Alle kan være med, husk man kan "stige af og på øvelserne", som ens kondition og styrke er til. Alle der ikke har prøvet spinning før, vil blive introduceret til indstilling af cyklen, samt teknikker.

For at kunne tilmelde sig et hold skal der først betales Foreningsmedlemsskab 2018, derefter kan tilmelding til holdet ske til de hold du ser herunder.

Har du husket først at betale Solbjerg IF's Foreningsmedlemsskab 2018

Ikke medlem?
Har du ikke tidligere været medlem af Solbjerg IF, skal du starte med at oprette en profil ved at betale for et årligt Foreningsmedlemsskab. Klik på knappen herunder, for at starte dit medlemskab.