Husk at betale Klubmedlemsskab 2018 inden tilmelding til et hold.

Booking

Find ugen, dagen og holdet du ønsker at tilmelde dig et spinning-hold i kalenderen nedenfor og klik på holdet. Herefter åbner et pop-up vindue hvor du kan logge dig ind og booke dig på holdet.

Det er KUN spinning-hold der vises på denne side.

Timen kører med lange intervaller og der vil være få pauser. Der vil være stående og siddende kørsel, tempo/kadence, "jump" på lige vej, accelerationer/spurter med let moderat intensitet. Alle kan være med, husk man kan "stige af og på øvelserne", som ens kondition og styrke er til. Alle der ikke har prøvet spinning før, vil blive introduceret til indstilling af cyklen, samt teknikker.

For at kunne tilmelde sig et hold skal der først betales til Klubmedlemsskab 2018, derefter kan tilmelding til holdet ske til de hold du ser herunder.

Har du husket først at betale til Klubmedlemsskab 2018

Ikke medlem?
Du skal være medlem af hovedforeningen før du kan foretage en booking. Hvis du ikke er medlem endnu kan du let blive det. Klik på knappen herunder for at starte dit medlemskab.
Bliv medlem.