Løbestilsanalyser

Solbjerg Runners tilbyder nu en fysioterapeutisk løbestilsanalyse som henvender sig til såvel nybegynderen som den professionelle løber.

Har du en løbeskade eller frygter du at pådrage dig en, så lad os analysere dit løb og afdække årsagen til eventuel skade eller risikofaktorer.

Vi vil undersøge og analysere din løbestil og rådgive dig ud fra netop din målsætning.

Løbestilsanalysen varer 45 min., og vil alt efter dine mål, skader eller fokusområde indeholde en eller flere parametre:

· Snak omkring tidligere og nuværende skader samt målsætning

· Måling af biomekaniske parametre som fx kadence med Setio sensor

· Komplet bevægeanalyse

· Træningsvejledning

· Rådgivning omkring løb og specifikke løbeøvelser

· Optimering eller korrektion af løbestil

Mød op omklædt i løbetøj, gerne korte tights, og medbring dine løbesko.

Medlemspris: 300 kr.

Ikke-medlem pris: 400 kr.

Testen foregår i Solbjerghallen ved siden af SportsCaféen. Programmet er stramt, så vær omklædt og klar til tiden.

Hvorfor skal man testes? Udholdenhedstræning er egentlig meget simpelt, der er to parametre at ændre på, mængde og intensitet, men alligevel så skønt kompliceret. Det kan være en stor belastning for kroppen, med uhensigtsmæssige bevægestrategier. Derfor kan en løbestilsanalyse være med til at mindske risikoen for skader, samt give større glæde ved løb.

Kontaktperson: Peter Graabæk

Der er tider hver måned, der kan bookes: http://solbjerg-if.dk/afdelinger/solbjerg-runners/hold/