Solbjerg BikePark Update!

Vi har det sidste år arbejdet på at finde økonomiske midler til at bygge vores egen Teknik/MTB/Pumptrack/Cykelbane i Solbjerg IF MTB. Det første, store arbejde er opfyldt og vi vil rigtig gerne sige stort tak til alle jer, der har været indblandet i dette projekt. Enten ved at hjælpe os med arbejdet, eller ved at donere penge til os.

Det er helt vildt at vi nu har samlet små 200.000 kr til at gå i gang med at bygge for. Vi har fået 4 flotte donationer. De to er lokale sponsorer, Lions Solbjerg og Solbjerg Byport. Det er fantastisk at de to sponsorer har set muligheder og udvikling i vores projekt, som ikke kun en gevindst for MTB klubben, men for alle i hele byen. Den tredje sponsor er Fabrikant Mads Clausen Fonden, der er fonden bag Danfoss. Den sidste er AG Blik som stiller maskiner til rådighed til Byg & Hyg dagene, AG Blik er i forvejen en stor sponsor i klubben. Vi er svært begejstrede over alle dem, som har støttet os.

Vi skal nu i gang med planlægningen af de kommende Byg & Hyg dage, så vi kan få lavet den fedeste Bikepark.

DGI har skrevet en artikel om Fundraising, hvor vi er blevet nævnt, for at inspirere andre i vores fede mountainbike miljø. Læs artiklen nedenfor.👇👇

Link til artikel