Nyheder

Bagagerumsmarked vad Solbjerghallen Lørdag 9, September 2017, Kom og vær med - se hvad der er i boderne eller få dig en grillet pølse og en hyggelig snak.

Læs mere

Har du prøvet at sidde på lægterne i hallen - eller foran TV'et og ønsket at det var dig der havde fløjten i hånden..? Så har du muligheden nu - Solbjerg Håndbold søger dommere til hjemmekampe.

Læs mere

Igen i år afvikles DHF's Håndboldskole i Solbjerg. Den populære Håndboldskole besøges af spillere fra mange klubber i Aarhus området, lige fra Samsø i syd til Sabro i nord. Mange deltagere er gengangere fra tideligere år og har glædet sig længe til at komme igang igen.

Læs mere

Som afslutning på Håndboldsæsonen tager Solbjerg Håndbold på et samlet afslutningsstævne med alle ungdomshold - Turen går igen i år til HUMLEBI CUP i Give.

Læs mere

Street Håndbold er en ny version af håndbold, der er udviklet til at kunne spilles over alt. der er ikke behov for træner, dommer, håndboldmål eller hal. Street håndbold kan spilles i skolegården, på vejen, i gymnastiksalen eller hjemme i haven. Der er ikke behov for et bestemt antal spillere og ikke nødvendigt med forudgående kundskaber til håndboldregler. Det eneste der kræves er den særlige Street håndbold og viljen til at spille. Det er bare om at komme igang...!!

Læs mere