Hold i Håndbold

I Solbjerg Håndbold er der plads til alle - også dem der ikke har prøvet det før. Alle er velkomne - kom og prøv...!

Træningen begynder i uge 35, kontakt evt træner for det enkelte hold for yderligere oplysninger.

Før du tilmelder dig et hold skal du huske at betale for Foreningsmedlemskab

Håndbold er et socialt spil og det er vigtigt at arbejde sammen som en enhed, derfor er det sociale fællesskab udenfor banen også en vigtig del af træningen.

Som en del af det sociale samvær indgår fælles omklædning og bad. Vi forventer at du/dit barn møder op og klæder om i omklædningsrummet inden træning og kamp, og ligeledes går i bad og klæder om i omklædningsrummet efter træning og kamp.

Det er forbudt at klæde om i hallen.

Ikke medlem?

Har du ikke tidligere været medlem af Solbjerg IF, skal du starte med at oprette en profil ved at betale for et årligt Foreningsmedlemsskab. Klik på knappen herunder, for at starte dit medlemskab.
Bliv medlem.