Klippekort

Klippekortet er erstattet af Tank Op, men princippet er det samme:

Du betaler kun for de antal gange, du tilmelder dig et hold - ideelt for dig med varierende arbejdstider.

Bemærk dog, at trænerne bygger programmet op efter de deltagere, der går fast på holdet, og at du ved at bruge klippekort ikke er sikret den samme røde tråd og kontinuitet i holdet, som hvis du var tilmeldt en hel sæson.

Det er kun de skraverede hold, du kan tilmeldes med klippekort. De øvrige hold kræver tilmelding til hele sæsonen.

Find det ønskede hold på den ønskede dato (skift uge ved at klikke på de to små pile til højre/venstre for ugedagene), klik på skraveringen og klik på BOOK i det nye vindue der åbner. Hvis din Saldo viser kr. 0,- skal du først logge på din profil og 'Tanke op' på din saldo. Du bestemmer selv hvor mange penge du 'Tanker Op' - det skal blot minimum kunne dække for de(t) hold du ønsker at tilmelde dig.

Pr. 1/8-2017 er prisen pr. træning af en times varighed kr. 30,00.

Har du husket at betale Klubmedlemsskab for 2018? Tilmeld dig her

Ønsker du at melde fra et hold igen, skal du klikke på det skraverede felt for holdet, logge ind og klikke 'Mine Bookinger'. Her ser du en liste over de hold du er tilmeldt på klippekort. Klik Vis og derefter Annuller (samme sted som du klikkede Book, da du oprindeligt tilmeldte dig holdet), Du er nu afmeldt holdet, og dine penge tilbageføres automatisk til din Tank Op-saldo.

Har du spørgsmål vedr. Klippekort og lignende, så kig ind på vores FAQ-side.

Ikke medlem?
Du skal være medlem af hovedforeningen før du kan foretage en booking. Hvis du ikke er medlem endnu kan du let blive det. Klik på knappen herunder for at starte dit medlemskab.
Bliv medlem.