Hold i Gymnastik

Husk at betale Klubmedlemsskab for 2018 før tilmelding til hold kan ske. Hvis klubmedlemsskabet ikke er betalt, kan man ikke tilmelde sig hold og får beskeden at man ikke har adgang. Har du ikke før været medlem i Solbjerg IF, oprettes en ny profil automatisk når du betaler Klubmedlemsskabet for 2018.

SOM NYT MEDLEM SKAL DU IKKE KLIKKE PÅ DEN BLÅ 'BLIV MEDLEM'-KNAP TIL HØJRE, DA LINKET IKKE FUNGERER. KLIK I STEDET PÅ "KLUBMEDLEMSKAB FOR 2018"-KNAPPEN HEROVER.

Husk, at det er den der skal gå på holdet, der skal tilmeldes; det vil sige at voksne IKKE skal tilmelde sig børnehold :-)

Sådan tilmelder du dig:

1. klik på det hold nedenfor du ønsker at tilmelde dig/dit barn

2. Klil på 'Tilmeld' til højre og et nyt vindue vil åbne, hvor du bliver bedt om at logge ind (med profilen for den der skal tilmeldes)

3. herefter åbner betalingsvinduet og betaling gennemføres

4. Når betalingen er gennemført modtager du automatisk en mail, som er bekræftelsen på at du/dit barn er optaget på holdet.

Hvis der er venteliste bliver du ikke bedt om at betale endnu. Det er vores erfaring, at der ofte bliver 3-5 ledige pladser på et hold i løbet af de første uger. Det sker også, at instruktøren vælger at optage nogle få ekstra end det antal de oprindeligt havde besluttet. Fortvivl derfor ikke hvis du/dit barn kommer på venteliste - der er stadig mulighed for at få en plads!

Ikke medlem?

Har du ikke tidligere været medlem af Solbjerg IF, skal du starte med at oprette en profil ved at betale Klubmedlemsskab. Klik på knappen herunder, for at starte dit medlemskab.
Bliv medlem.