Holdoversigt 2017/2018

Vi er stolte af igen i år at kunne byde på et bredt udvalg af hold for både børn og voksne i Gymnastik-afdelingen.

Der åbnes for tilmelding til alle hold mandag den 14. august kl. 19.00. Holdbeskrivelser kan findes ved at gå til Tilmeldingssiden og klikke på det ønskede hold. Herefter dukker beskrivelsen op i højre side sammen med oplysninger om alder, krav og pris.

Husk at det er den deltagende på holdet, der skal tilmeldes. Det vil sige, at det ikke er mors profil, der skal bruges ved tilmelding, men derimod barnets. Har den deltagende ikke allerede selv en profil er det en god ide at oprette den på forhånd og sikre sig at der bliver betalt for Klubmedlemsskab 2017 INDEN tilmeldingen går i gang den 14. august.