Hold i eSport

Husk at betale forenings medlemskab før tilmelding til hold kan ske. Hvis Foreningsmedlemsskabet ikke er betalt, kan man ikke tilmelde sig hold og får beskeden at man ikke har adgang. Har du ikke før været medlem i Solbjerg IF, oprettes en ny profil automatisk når du betaler Foreningsmedlemsskabet.

Tilmelding til forenings medlemskab kan ske på knappen: "BLIV MEDLEM" til højre.

Holdtilmelding STARTER 1. AUGUST 2018!

Vi har fået nye trænere - blandt andet til League of Legends.

Vi skal have oprettet trænerne i vores system og det samt ferie tid gør at vi har valgt at udskyde tilmeldingen, så vi kan udbyde holdene på samme tid, og man dermed ikke får tilmeldt sig til et hold, for derefter at opdage man hellere vil være med på et af de andre xD

Pt. udbyder vi følgende hold:

Ikke medlem?

Har du ikke tidligere været medlem af Solbjerg IF, skal du starte med at oprette en profil ved at betale for et årligt Foreningsmedlemsskab. Klik på knappen herunder, for at starte dit medlemskab.
Bliv medlem.