Hold i eSport

Husk at betale forenings medlemskab før tilmelding til hold kan ske. Hvis Foreningsmedlemsskabet ikke er betalt, kan man ikke tilmelde sig hold og får beskeden at man ikke har adgang. Har du ikke før været medlem i Solbjerg IF, oprettes en ny profil automatisk når du betaler Foreningsmedlemsskabet.

Tilmelding til forenings medlemskab kan ske på knappen: "BLIV MEDLEM" til højre.

Holdtilmelding STARTER 1. AUGUST 2018 kl 19.00!

Da vi gerne vil opfordre til at dyrke almindelig sport sideløbende med eSport, gives der rabat hvis man i forvejen er tilmeldt et almindeligt sportshold!

Overwatch: Grundpris 800,- Pris hvis medlem af anden sport 600,-
League of Legends: Grundpris 600,- Pris hvis medlem af anden sport 500,-
CS:GO Grundpris 800,- Pris hvis medlem af anden sport 600,-

Pt. udbyder vi følgende hold:

Ikke medlem?

Har du ikke tidligere været medlem af Solbjerg IF, skal du starte med at oprette en profil ved at betale for et årligt Foreningsmedlemsskab. Klik på knappen herunder, for at starte dit medlemskab.
Bliv medlem.