Formål

I Solbjerg IF eSport vil vi gerne skabe en platform til børn og unge, hvor de kan mødes og spille computer spil sammen.
Vi har fokus på positiv kommunikation, samarbejde og vejledning - også til forældre.

Foreningens formål

• At give børn og unge i Solbjerg lokalområde en god start på godt spil.
  • At give vejledning til forældre og unge i Solbjerg lokalområde omkring eSport og computerspil.
  • At skabe et socialt netværk hvor man møder sine medspillere ansigt til ansigt.
  • At lære at kommunikere positivt sammen og også i online computerspil.
  • At skabe sammenhæng mellem det at dyrke eSport og at have en livsstil med sund kost og motion.
  • At tilbyde børn og unge aktiviteter, der er et alternativ til sports- og ungdomsklubber.

Foreningens mål

• At skabe turnerings hold indenfor hvert af de store holdbaserede eSport spil.
  • At holde en ugentlig social computerspils aften hvor alle er velkomne, inklusive forældre.
  • At være med i / til at skabe en turnering for eSport i Aarhus området .
  • At afholde et eller flere årlige lokale LAN events.
  • At alle medlemmer sideløbende deltager i anden sport (f.eks. badminton, fodbold, håndbold, svømning).