Du skal være medlem af SIF, "Klubmedlemskab 2018", før du kan tilmelde dig et hold

Pay & Play

Du skal være medlem af SIF "Klubmedlemskab 2018" for at kunne booke Pay&Play. Tilmeld dig her.

Du kan se ledige banetider i kalenderen nedenfor. Er der en tid der passer dig, så klik på tiden, log dig ind og vælg bane. Herefter noteres i kommentarfeltet navnet på din(e) medspiller(e). Vi skal bruge dette til statistikker og indberetninger.

Betaling kan ske med Dankort. Banen er booket, når betaling er registreret.

Klassebadminton - tag klassen med i hallen på fredage kl. 19-21. Book under Hold, Klassebadminton og send derefter en e-mail til formand@solbjerg-badminton.dk som vil sørge for at booke banerne. Bane 1 fra kl. 20-21 er dog undtaget da den er lejet ud til en fast sæsonbane.

Ikke medlem?
Du skal være medlem af hovedforeningen før du kan foretage en booking. Hvis du ikke er medlem endnu kan du let blive det. Klik på knappen herunder for at starte dit medlemskab.
Bliv medlem.