Sæson 2018/19 starter i uge 33 - tilmelding til hold åbner 1. august

Nyheder

Der var balloner og fjerbolde i luften, da fem friske minitonspillere fik styret deres lyst med at slå efter balloner og fjerbolde. Der er plads til flere spillere, så kom frisk! Næste gang er søndag den 11. december kl. 9-10. Tilmeld dit barn på http://solbjerg-if.dk/afdelinger/badminton/hold/tilmelding/

Læs mere

Natbadminton, som lige har været afviklet, er en af Solbjerg Badmintons årlige events som der bliver set frem til. Det er en masse badminton og sjove badmintonlege, konkurrencer og ikke mindst badminton i mørke med glow-effekter på baner, net og fjerbolde. Tusind tak til de forældre som hjælp til med madlavning, kagebagning m.v. Tak til vores træner Ida og gæstetræner Jakob for et godt arrangement. Og sidst men ikke mindst tak til de skønne unger, som bare hyggede sig med hinanden.

Læs mere

Tillykke til Carl Bloch Rasmussen og Frederik Hoveling som vandt double-finalen i deres række. Bertil Bloch Rasmussen vandt også double-finalen med hans x-makker fra Polen. Tillykke drenge, det er så flot:-)

Læs mere

Tag klassen med til klassebadminton fredage kl. 19-21 i vores sæson fra uge 33 til og med uge 16. Book og betal på holdet "Klassebadminton" og send derefter en e-mail til formand@solbjerg-badminton.dk eller en sms på 25294590 som vil sørge for at booke banerne. Undtaget er dog bane 1 fra kl. 20-21, som er udlejet som sæsonbane.

Læs mere

Der blev spillet en masse badminton og hygget på tværs af aldersgrupper, da Solbjerg Badminton i weekenden den 4.-5. marts drog på klubtur til ISI CUP i Ikast. Det er ikke så ofte, at det er en tysker, svensker eller nordmand, der står på den anden side af nettet, men det var tilfældet til ISI CUP, hvor der var deltagere fra 7 forskellige lande. Solbjergspillerne høstede 5 bronze-, 3 sølv- og 3 guldmedaljer, hvilket var mere end vi havde turde håbe på. Det er super flot gået af vores spillere. For nogen var det deres første badmintonstævne, så det var en stor oplevelse at være med til så stort et stævne. Tak til alle som bakkede op omkring denne klubtur.

Læs mere

Solbjerg Badminton tilbyder nu sommerbadminton til ungdomsspillere i maj og juni, tirsdage og fredage kl. 16-18 eller kun en af dagene, hvis man kun kan træne en af dagene. Tilmeld jer inden maj, da holdet kun bliver til noget, hvis der er 15 spillere på holdet. Holdene kan I finde under "Hold".

Læs mere

Tirsdagsfjer er til dig som ikke tidligere har spillet badminton eller til dig som har spillet badminton med dine børn eller hjemme i haven, men aldrig fået undervisning i hvordan man holder på ketsjeren eller i de forskellige slag m.v. Der vil være træner på hver anden tirsdag kl. 19-20. Bemærk, at træningstiden er flyttet til kl. 19-20.30. Der vil være låneketsjer, hvis man ikke selv har en og lige vil se det an først. Bemærk, at spillerne selv skal medbringe bolde, de kan købes i SportsCaféen.

Læs mere

Der blev hygget og spillet badminton i stor stil

Læs mere

Vores U9-hold fik her i weekenden en flot sølvmedalje ved LM for hold i badminton. Tillykke drenge, det er så sejt!

Læs mere

Tirsdage, torsdage og fredage er der mulighed for at booke en badmintonbane på timebasis.

Læs mere